Volledig scherm
Sander de Nijs (links) scoorde het enige Brabantse doelpunt in zondag 4A. (archieffoto)

WVV'67 en METO gaan kopje onder in Zeeuws-Vlaanderen

zondag 4AWVV‘67 heeft tegen IJzendijke geen vervolg kunnen geven aan de reeks goed uitslagen. De formatie van Gerard Lazarom ging met 3-1 onderuit. METO bood goed tegenstand aan koploper STEEN, maar verloor toch met 1-0. Het treffen tussen Odio en Koewacht werd zaterdag afgelast wegens het overlijden van een erelid van de club uit Ossendrecht.

IJzendijke - WVV ‘67 3-1 (1-1) 0-1 Sander de Nijs, 1-1 en 2-1 Lodewijk van Keeken, 3-1 Job Wiersum.
WVV ‘67 bood voor rust goed tegenstand, maar nadat door een foute terugspeelbal het 2-1 was geworden, lieten de bezoekers het afweten. ,,We hebben terecht verloren. Er waren teveel spelers die hun niveau niet haalden’', analyseerde WVV-trainer Gerard Lazarom na afloop.

Steen - METO 1-0 (1-0) 1-0 Michaël van Mol.
METO koos voor de verdediging en probeerde met counters toe te slaan. ,,We hebben het goed gedaan tegen de koploper. Ik heb mijn spelers een pluim gegeven. De laatste weken misten we de drive, maar die was er nu wel’', zag METO-trainer Peter Deelen.

  1. Bavel 2 krijgt onverwachte herkansing, Schijf-vrouwen handhaven zich in tweede klasse
    nacompetitie vrouwenvoetbal

    Bavel 2 krijgt onverwach­te herkansing, Schijf-vrou­wen handhaven zich in tweede klasse

    Ondanks dat Bavel 2 de finale tegen SSS’18 verloor, blijft de eerste klasse nog altijd een optie voor de club.het nog altijd spelen voor een plaatsje in de eerste klasse. Doordat ‘t Zand het tweede vrouwenteam uit de eerste klasse haalt, mag de ploeg van trainer Rens Bogers aankomende week op herkansing tegen de vrouwen van het Zeeuwse Hontenisse. Schijf bleef voor de derde keer op rij foutloos in de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen tweede klasse.