Volledig scherm
Sander de Nijs (links) scoorde het enige Brabantse doelpunt in zondag 4A. (archieffoto)

WVV'67 en METO gaan kopje onder in Zeeuws-Vlaanderen

zondag 4AWVV‘67 heeft tegen IJzendijke geen vervolg kunnen geven aan de reeks goed uitslagen. De formatie van Gerard Lazarom ging met 3-1 onderuit. METO bood goed tegenstand aan koploper STEEN, maar verloor toch met 1-0. Het treffen tussen Odio en Koewacht werd zaterdag afgelast wegens het overlijden van een erelid van de club uit Ossendrecht.

IJzendijke - WVV ‘67 3-1 (1-1) 0-1 Sander de Nijs, 1-1 en 2-1 Lodewijk van Keeken, 3-1 Job Wiersum.
WVV ‘67 bood voor rust goed tegenstand, maar nadat door een foute terugspeelbal het 2-1 was geworden, lieten de bezoekers het afweten. ,,We hebben terecht verloren. Er waren teveel spelers die hun niveau niet haalden’', analyseerde WVV-trainer Gerard Lazarom na afloop.

Steen - METO 1-0 (1-0) 1-0 Michaël van Mol.
METO koos voor de verdediging en probeerde met counters toe te slaan. ,,We hebben het goed gedaan tegen de koploper. Ik heb mijn spelers een pluim gegeven. De laatste weken misten we de drive, maar die was er nu wel’', zag METO-trainer Peter Deelen.

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (8%)
3101 stemmen