Volledig scherm
PREMIUM
Maikel Ubbink © Tim van Boxtel

Wat ooit de eeuwige rivaal was, is nu de veilige thuishaven voor Maikel Ubbink

Het voelde toch een beetje raar, de eerste keer een rood-zwart shirt over zijn hoofd trekken. Juist in het tenue van de voormalige rivaal kreeg Maikel Ubbink (29) het plezier in het spelletje terug. Alliance geeft de oud-topschutter van BSC alle ruimte om lekker te voetballen.

Het is de zomer van 2015. Ubbink trekt de deur achter zich dicht bij BSC. De club waar de aanvallende middenvelder ging voetballen nadat het bij RBC niet lukte, en waar hij altijd dubbele cijfers haalde. Na zes jaar was het weer tijd voor een stap hogerop, ook ingegeven door de neerwaartse spiraal waarin BSC zat. ,,Unitas’30 was een mooie kans: een prachtige club, geweldige sfeer en grootse potentie.”

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.