Volledig scherm
Ryan Snoeren op archiefbeeld (TSC) © Pix4Profs / Johan Wouters

Waspik wint spektakelstuk, TSC klopt Bavel

zondag 3bBovenin de ranglijst ontving Bavel directe concurrent TSC. Op Sportpark De Roosberg werd het 0-2 voor de bezoekers. Oosterhout moest het afleggen tegen DESK in Kaatsheuvel en Groen Wit zit in een flow na een nieuwe zege, nu bij RWB. SCO en Gilze hielden elkaar in evenwicht. Waspik won thuis van OVC in een spektakelstuk en UVV ‘40-Irene ‘58 werd afgelast.

Bavel-TSC 0-2 (0-1) 0-1 Tim Rubenkamp, 0-2 Ryan Snoeren
Osman Erbas, trainer van de thuisploeg: ,,Een verdiende nederlaag tegen een heel sterk voetballend TSC.” Zijn collega van TSC, Ad van Seeters, vond dat zijn ploeg inderdaad goed gevoetbald had. ,,Aanvallend sterk en verdedigend geconcentreerd,” zei hij.

DESK-Oosterhout 2-0 (2-0) 1-0 en 2-0 Djordy Smout
Oosterhout-trainer Richard van Gils baalde van het eerste tegendoelpunt: ,,Weer uit een spelhervatting.” Na de tweede goal creëerde Oosterhout volgens Van Gils niets meer. ,,Toen was het gespeeld.”

RWB-Groen Wit 3-4 (2-1) 1-0 e.d., 1-1 Zakaria Zerouali, 2-1 Donald Possemis, 2-2 en 2-3 Tijn van Galen, 3-3 ..., 3-4 Tijn van Galen.
Martijn van Galen, trainer van Groen Wit, had zijn ploeg verdiend zien winnen. ,,Zwaar bevochten, dat wel,” zei hij.

SCO-Gilze 1-1 (0-0) 1-0 Rodin Sibeijn (pen.), 1-1 Rudy van Hoek (pen.)
SCO-trainer Dion Schuurmans: ,,Eerste helft was voor ons, de tweede voor Gilze. Al met al een terechte uitslag.” 
,,De tweede helft hebben we gedomineerd en zijn we goed teruggekome in de wedstrijd,” aldus Jeremy Buchly van Gilze.

Waspik-OVC ‘26 5-4 (3-3) 1-0 en 2-0 Guido van den Hoven, 2-1 ..., 3-1 Van den Hoven, 3-2..., 3-3 ..., 4-3 Mels Nieuwkoop, 5-3 Luc Molenschot, 5-4...
Eugene van der Heijden, trainer van Waspik, was de mening toegedaan dat zijn elftal met strijd de wedstrijd had gewonnen. ,,Op een heel moeilijk te bespelen veld,” zei hij.

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (8%)
3138 stemmen