Volledig scherm
Ilse van der Heijden (rechts) op archiefbeeld namens Bavel. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Vrouwen van Bavel moeten nederlaag slikken, DSE breekt niet door muur van Someren

vrouwenvoetbalDe vrouwenelftallen van Bavel lieten vandaag punten liggen. Op inzet, beleving en scherpte ging zowel het eerste als het tweede team onderuit. OVV’67 speelde, ondanks een late achterstand, toch nog gelijk.

HOOFDKLASSE B
Nooit Gedacht - Bavel 6-3 (2-1).
,,We toonden veel te weinig beleving en minimale inzet. Pas na een half uur spelen zijn we iets meer van ons af gaan bijten, echter ontbrak de scherpte in elke linie”, aldus Bavel-trainer Mark van Gils.

DSE - Someren 1-3 (0-2).
,,Door blessures missen we veel creativiteit en stootkracht. Someren speelde heel defensief waardoor we er maar zelden doorheen kwamen. Vlak voor tijd viel de 1-2, dan hoop je via scrimmages, corners en vrije trappen nog op een punt. Dat zat er helaas niet in, hoewel een gelijkspel wel een terechte afspiegeling had geweest. De geparkeerde bus van Someren heeft het gehaald’', verklaarde DSE-trainer Peter Baan na afloop.

EERSTE KLASSE D
Bekkerveld - Bavel 2 3-0 (1-0).
,,Een zwakke start deed ons de das om, we liepen continu achter de feiten aan. Op basis van inzet had er wel iets meer ingezeten. We staan nu op de voorlaatste plaats maar de competitie ligt nog helemaal open’', sprak een optimistische Bavel-coach Rens Bogers.

OVV’67 - FC Kunde 3-3 (2-1).
,,Na de 2-2 waren we helemaal van slag, je zag de paniek in ons elftal toenemen. Desondanks ben ik blij dat de 3-3 in de laatste minuten viel, toch had een overwinning voor OVV’67 ook niet misstaan’', verklaarde OVV’67-trainer Patrick van Biezen na afloop.

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (8%)
3138 stemmen