Bavel, hier speelster Amber van Boxel (uiterst links) op archiefbeeld in betere tijden, staat laatste in de hoofdklasse.
Volledig scherm
Bavel, hier speelster Amber van Boxel (uiterst links) op archiefbeeld in betere tijden, staat laatste in de hoofdklasse. © Joris Knapen / Pix4Profs

Vrouwen Bavel en DSE kennen dramatische seizoenstart in hoofdklasse

vrouwenvoetbalDSE moest de meerdere erkennen in de bezoekers uit Tilburg. Thuis werd een forse nederlaag geleden door de Etten-Leurde ploeg waardoor de ploeg voorlaatste staat. Bavel deed het met drie nederlagen op rij slechter en bezet de laatste plaats.

HOOFDKLASSE B
DSE - SC ’t Zand 2-4 (0-3) 0-1 Marte van de Wouw, 0-2 Salina de Kok, 0-3 Van de Wouw, 1-3 Fleur van Schaijk, 1-4 Noortje de Baar, 2-4 Eva Schrauwen.
“De wedstrijd was al met de rust gespeeld”, zag DSE-trainer Peter Baan. “Zeker in de eerste helft kregen we geen grip op het spel van ‘t Zand.”

Bavel - Maarssen 1-2 (1-0) 1-0 Manousch Machielsen, 1-1 Maarssen, 1-2 Maarssen.
Bavel kon niet ongelukkig zijn met de voorsprong in de eerste helft. “Onze keepster Ivanka Puik hield ons in de tweede helft nog lang op de been en we kregen ook nog een paar goede kansen op 2-0", aldus Van Gils. Door dom balverlies geven we eigenlijk twee goals weg. Maar gezien het wedstrijdbeeld is er weinig af te dingen op de nederlaag.”

EERSTE KLASSE D
OVV’67 - VDZ 1-3 (1-1) 1-0 Femke Bol, 1-1, 1-2 en 1-3 VDZ.
Na de goal van Femke Bol zag OVV-trainer Patrick van Biezen de bezoekers vlak voor rust op gelijke hoogte komen. In de tweede helft liep VDZ vervolgens uit naar 1-3.