Volledig scherm
Amateurvoetbalwedstrijd Vrederust-VV'68. Vuurwerk aan het begin van de wedstrijd. Foto Pix4Profs/Leo Adriaansen © Pix4Profs/Leo Adriaansen

Vrederust en Van de Watering nog niet op elkaar uitgekeken: ‘Het karwei is nog niet klaar’

TrainerscarrouselErik van de Watering blijft nog tenminste twee seizoenen trainer van Vrederust. De oefenmeester verlengde onlangs zijn contract bij de zaterdagclub. ,,Het karwei is nog niet klaar.”

Reeds voor het tweede seizoen staat Van de Watering voor de groep bij Vrederust. De vierdeklasser staat momenteel op de tweede plaats. De hoofdtrainer zit op zijn plek bij de cultclub. 

,,Toen ik hier binnen kwam, begon ik met een compleet nieuw en jong elftal. Hiermee behaalden we de nacompetitie. Aangezien er nog veel rek in deze groep zit, is het de uitdaging daar het maximale rendement uit te halen. Dit jaar hebben we dan ook als doel: promotie naar de derde klasse.”

  1. Tweede ronde districtsbeker gaat van start: Etten-Leurse en ‘Oosterhoutse’ derby
    districtsbeker

    Tweede ronde districts­be­ker gaat van start: Et­ten-Leur­se en ‘Ooster­hout­se’ derby

    Nog 32 West-Brabantse amateurteams maken – samen met de overige 96 overgebleven teams – kans op de eindzege en de vier felbegeerde tickets voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. De 64 wedstrijden van de tweede ronde worden gespeeld op donderdagavond 14 , zaterdag 16, zondag 17 en dinsdag 19 november. Uit de kokers van de KNVB rolde onder meer de fraaie Etten-Leurse derby tussen DSE en Unitas’30.