Volledig scherm
Denny Driehuijs van Vosmeer. © Sport102 Bs

Vosmeer stijgt met stip, Duiveland overklast SPS

Zaterdag 4BVosmeer verraste door een overtuigende zege op subtopper WIK’57 te boeken. ,,Na de 0-1 kregen we een boost, dit is een prestatie van formaat. We gaan met een goed gevoel de winterstop in”, was Vosmeer-trainer Frans Ceton stellig. Vrederust boekte een simpele zege op Waarde en ook SC Stavenisse deed goede zaken door hekkensluiter Brouwershaven te kloppen. SPS verloor van koploper Duiveland. ,,Zij hebben meer kwaliteit dan wij, zo simpel is het”, verklaarde SPS-trainer Anton Verweij na afloop.

Duiveland – SPS 7-0 (0-4). 0-1 Ronald Zwager, 0-2 Luuk van Duijn, 0-3 Zwager, 0-4 e.d. SPS, 0-5 Robbert de Bruine, 0-6 Zwager, 0-7 Van Duijn.

Brouwershaven – SC Stavenisse 0-2 (0-0). 0-1 Rudy Ridderhof, 0-2 Dennis Polderman.

WIK’57 – Vosmeer 0-5 (0-2). 0-1 Thijs van Zanten, 0-2 en 0-3 Jeroen ten Hove, 0-4 en 0-5 Jeffrey Kruf.

Waarde – Vrederust 0-4 (0-1). 0-1 Yannick Broeren, 0-2 Wessel Deusing, 0-3 Chiel Knoet, 0-4 Siem van Keijzerswaard.

VVC’68 – DWO’15 afgelast.

  1. Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet het de komende maanden stellen zonder aanvoerder Thomas van der Spek. De polyvalente speler behaalde onlangs zijn diploma en gaat samen met zijn vriendin backpacken. De hoofdklasser heeft snel geschakeld en heeft oude bekende Sigourney Bandjar bereid gevonden om de leegte op te vullen. De ex-prof keert terug uit zijn voetbalpensioen en maakt het seizoen af bij de koploper uit de hoofdklasse B.