Volledig scherm
PREMIUM
Jay Musters is dolgelukkig na zijn terugkeer bij Internos. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Volwassen Musters keert met gevulde rugzak terug op oude nest: ‘Ik miste Internos heel erg’

Na het - kortstondig - spreiden van de vleugels streken afgelopen zomer enkele geboren Internos-spelers terug op het oude nest. Samen hebben ze één doel: een tastbare prijs met hún club pakken. Voor aanvaller Jaye Musters voelt de terugkeer als een opluchting. ,,Ik miste deze club gewoon heel erg.”

Het moet de meest toegewijde clubmensen de afgelopen jaren een doorn in het oog zijn geweest. Waar rivalen Unitas'30 en DSE op geheel eigen wijze timmerden aan de weg, leek amateurvoetbalbolwerk Internos steeds dieper in een moeras weg te zakken. Zeker toen een reeks potentiële sterkhouders koos voor een lesmethode van een andere uitgever.

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.