Volledig scherm
Unitas'30 - Hoeven © Pix4profs/gerard van offeren

Volgend seizoen niet één maar twee trainers voor de groep bij Unitas’30

TrainerscarrouselJoris Hendrikx en Eddie van Vugt staan volgend seizoen samen voor de groep bij Unitas’30. Ze volgen Kees de Rooij op, die twee weken geleden bekendmaakte te stoppen bij de ploeg uit Etten-Leur.

Hendrikx (40) is na zijn actieve voetbalcarrière (tot 2007 selectiespeler) als trainer binnen Unitas verder gegaan. Hij heeft in zo’n vijftien jaar alle standaardteams getraind en is vorig seizoen aangesteld als assistent trainer bij Zondag 1. Van Vugt (38) heeft zeventien jaar bij de selectie gevoetbald en is als assistent-trainer van toenmalig hoofdtrainer Peter Remie aan zijn nieuwe carrière begonnen. Momenteel staat Van Vugt voor de groep van JO19-1.

Het eerste elftal van Unitas staat op dit moment vierde in de tweede klasse E.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.