Volledig scherm
Unitas'30 - Hoeven © Pix4profs/gerard van offeren

Volgend seizoen niet één maar twee trainers voor de groep bij Unitas’30

TrainerscarrouselJoris Hendrikx en Eddie van Vugt staan volgend seizoen samen voor de groep bij Unitas’30. Ze volgen Kees de Rooij op, die twee weken geleden bekendmaakte te stoppen bij de ploeg uit Etten-Leur.

Hendrikx (40) is na zijn actieve voetbalcarrière (tot 2007 selectiespeler) als trainer binnen Unitas verder gegaan. Hij heeft in zo’n vijftien jaar alle standaardteams getraind en is vorig seizoen aangesteld als assistent trainer bij Zondag 1. Van Vugt (38) heeft zeventien jaar bij de selectie gevoetbald en is als assistent-trainer van toenmalig hoofdtrainer Peter Remie aan zijn nieuwe carrière begonnen. Momenteel staat Van Vugt voor de groep van JO19-1.

Het eerste elftal van Unitas staat op dit moment vierde in de tweede klasse E.

  1. MOC'17 kanonnenvoer voor hongerig RBC, Hoeven met houdini-act langs HVV'24
    zondag 3A

    MOC'17 kanonnen­voer voor hongerig RBC, Hoeven met houdini-act langs HVV'24

    RBC leeft weer. Afgelopen zomer transformeerde de ploeg van trainer Koos Waslander tot een ware voetbalmachine. Met een half dozijn aan nieuwkomers in de basis walste in de tweede helft over MOC’17 heen: 7-2. Hoeven kende tegen HVV'24 een heuse houdini-act. Met tien man en een 1-3-achterstand ging Hoeven de rust in. Na rust kreeg de ploeg van trainer Eric Koenraads vleugels en boog het de achterstand om tot een 4-3-overwinning.