Volledig scherm
Stockfoto. © Thinkstock

Van Gils stopt bij derdeklasser Oosterhout

trainerscarrouselRichard van Gils is bezig aan zijn laatste seizoen bij Oosterhout. Dat hebben de derdeklasser en de hoofdtrainer in onderling overleg besloten. Van Gils gaat naar zaterdagderdeklasser Schelluinen.

Het is het tweede seizoen voor de coach bij de ploeg uit Oosterhout, uitkomende in de derde klasse B. Van Gils was eerder werkzaam bij Altena en Unitas. De zwart-witte formatie gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor 2020-2021.

 1. Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodetitel, Kruisland verslaat Cluzona

  Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodeti­tel, Kruisland verslaat Cluzona

  Bavel kroonde zich op eigen kracht tot periodekampioen in de derde klasse. De groen-witten kwamen pas na rust op voorsprong tegen laagvlieger RCD, maar wist door de 3-1-overwinning het nacompetitieticket alvast te boeken. Runner-up Gilze kwam te kort. In de zondag vijfde klasse B ging de eerste periodetitel naar Achtmaal, het profiteerde optimaal van het slippertje van Gloria UC vorige week en werd op doelsaldo periodekampioen.
 2. Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenbergen
  zondag 3A

  Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenber­gen

  De ene week speelt Zundert de sterren van de hemel, een week later kan het helemaal anders zijn. Niet alleen ging het met ruime cijfers onderuit bij Terneuzen, het duel werd ontsierd door een rake kopstoot van een speler van Zundert. RBC voerde ook na de winterstop de druk maar eens op bij koploper Gastel. Tegen een strijdend Steenbergen was Marouane Hamdoune met een late treffer de matchwinner.