Volledig scherm
© Thinkstock

Trainer Coremans stopt bij zaterdagelftal Unitas’30

TrainerscarrouselUnitas’30 moet op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste zaterdagteam. De huidige trainer, Corné Coremans, heeft kenbaar gemaakt te gaan stoppen bij de ploeg uit Etten-Leur aan het einde van dit seizoen.

De zaterdagtak van de Etten-Leurse verenging staat momenteel op een elfde plaats in de vierde klasse C, vijf punten voor op hekkensluiter Willem II.

Unitas verloor zaterdag met 7-1 van Peursum omdat het heel veel vaste basisspelers miste. ,,Wij mogen door bepaalde clubafspraken geen jeugdspelers inpassen en dat breekt ons steeds vaker op. Bovendien is de competitie een stuk beter en dus zwaarder geworden door de instroming van nieuwe teams, het is bijna niet meer bol te werken’’, verklaarde een eerlijke Coremans.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.