Volledig scherm
PREMIUM
Kampioen Roosendaal © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Topjaar RKVV Roosendaal: ook aan de Spaanse kust zijn de successen van Camping De Zilvermeeuw bekend

het seizoen vanHet eerste team van RKVV Roosendaal had dit seizoen veel weg van een campingelftal, zo vonden spelers en staf zelf. De sfeer zat er zo goed in dat op een bepaald moment de groepsapp maar werd omgedoopt tot Camping De Zilvermeeuw. Maar dat vriendenteam werd wel mooi kampioen. De succesverhalen gaan nu rond aan de Spaanse kust, waar trainer Peter Sweres van een welverdiende vakantie geniet.

Een paar weken terug was Sweres nog ‘beheerder’ van zijn succesvolle Roosendaalse camping De Zilvermeeuw, nu vertoeft hij zelf op een camping aan de Spaanse kust. Vaak gaan de gedachten terug naar het kampioensjaar. Ook aan de Middellandse Zee wordt er over zijn ploeg gesproken. ,,Toen ik hier aankwam, werd ik al door wat vakantievrienden aangesproken: gefeliciteerd trainer, kampioen! Ook hier word ik er dus aan herinnerd dat we iets moois hebben gedaan. Dat is leuk, daar drinken we er een op”, laat Sweres weten vanuit Platja d’Aro. 

  1. Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    In de laatste reguliere speelronde voor de winterstop zorgde het gure herfstweer voor de nodige afgelastingen in zaterdag 3B. Koploper Halsteren week uit naar het kunstgras waar het runner-up Klundert versloeg. De voorsprong op de concurrenten (die weliswaar minder wedstrijden speelde) nam daardoor toe. Internos kende geen genade voor de zeven overgebleven spelers van Dosko en scoorde zes keer in twintig minuten.