Volledig scherm
Archiefbeeld Tholense Boys. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Tholense Boys gaat nacompetitie in

zaterdag 2eTholense Boys is aan rechtstreekse degradatie ontsnapt, hoewel het zelf met 1-3 verloor van Bruse Boys. Arnemuiden schoot de Tholenaren te hulp door hekkensluiter Nieuwdorp in eigen huis te kloppen, eveneens met 1-3 cijfers. 

Door dat resultaat bleef de formatie van Erwin de Nijs één punt boven de fatale streep en wordt Prinsenland de tegenstander in de eerste ronde van de nacompetitie. De Boys kwamen al snel achter, na zwak ingrijpen bij een ingooi van de bezoekers.

Youri Boudou zorgde voor nieuwe hoop, door kort daarop van afstand de 1-1 in de verre hoek te kegelen. Nog in het eerste kwartier werd het 1-2, uit een door doelman David Niepce domveroorzaakte penalty. Na de pauze stopte Niepce een strafschop, toegekend na een overtreding van door Bram van de Sande. In de extra tijd maakte Sander van ’t Hof (ex-WHS en ex-Smerdiek) de beslissende 1-3.

Tholense Boys-Bruse Boys 1-3 (1-2). 0-1 Rick Jonker, 1-1 Youri Boudou, 1-2 Johan Vroegindewey (pen.), 1-3 Sander van ’t Hof.

  1. Bavel 2 krijgt onverwachte herkansing, Schijf-vrouwen handhaven zich in tweede klasse
    nacompetitie vrouwenvoetbal

    Bavel 2 krijgt onverwach­te herkansing, Schijf-vrou­wen handhaven zich in tweede klasse

    Ondanks dat Bavel 2 de finale tegen SSS’18 verloor, blijft de eerste klasse nog altijd een optie voor de club.het nog altijd spelen voor een plaatsje in de eerste klasse. Doordat ‘t Zand het tweede vrouwenteam uit de eerste klasse haalt, mag de ploeg van trainer Rens Bogers aankomende week op herkansing tegen de vrouwen van het Zeeuwse Hontenisse. Schijf bleef voor de derde keer op rij foutloos in de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen tweede klasse.