Door de 5-1-zege op Gastel heeft Zundert (rood-zwart) de beste uitgangspositie om de eerste periode binnen te harken. Een gelijkspel en een zege volstaan voor het nacompetitieticket. (archieffoto)
Volledig scherm
Door de 5-1-zege op Gastel heeft Zundert (rood-zwart) de beste uitgangspositie om de eerste periode binnen te harken. Een gelijkspel en een zege volstaan voor het nacompetitieticket. (archieffoto) © Pix4Profs/Peter Braakmann

Terneuzen en RBC leiden stoelendans om eerste periodetitel, Zundert heeft beste papieren

zondag 3ANog acht ploegen maken mathematisch gezien kans op de eerste periodetitel, die volgende week zijn apotheose krijgt. Zundert lijkt daarvoor de beste papieren te hebben.

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.