Jurgen Arnouts na de promotie naar de hoofdklasse
Volledig scherm
Jurgen Arnouts na de promotie naar de hoofdklasse © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Succestrainer Arnouts wil met Moerse Boys nog meer geschiedenis schrijven en verlengt

trainerscarrouselJurgen Arnouts hoort bij Moerse Boys als oliebollen bij oud en nieuw. De succestrainer gaat aan zijn tweede periode bij de club nog een vierde seizoen vastplakken. 

Ook al heeft hij het geweldig naar zijn zin bij Moerse Boys, het was nog geen uitgemaakte zaak, de contractverlenging. ,,Ik vond het belangrijk om te weten wat de groep er van dacht. Ik ben nu aan mijn derde jaar bezig in deze tweede periode. Daarvoor heb ik hier ook al drie jaar gezeten. Sommige spelers train ik nu al zes jaar. Dan is het geen vanzelfsprekendheid om door te gaan. Dan moet je kijken wat de groep wil. Maar daar kwam uit dat ze nog niet op mij waren uitgekeken. Dat is een fijn gevoel.”

Moerse Boys voelt als zijn thuis, zo erkent hij. Arnouts bracht de club vanuit de tweede klasse naar de hoofdklasse en schreef zo clubgeschiedenis. Daar wil hij graag mee doorgaan. ,,Het is een hele prestatie dat we tot hier zijn gekomen. Elk jaar op dit niveau is weer iets ongelooflijks. Als het kan wil ik nog meer geschiedenis schrijven.”