Volledig scherm
Natalino Storelli © Pix4Profs / Edwin Wiekens

Storelli en Kruisland gaan samen verder: ‘Ik geniet hier enorm’

trainerscarrouselNatalino Storelli blijft Kruisland trouw. Dat heeft de trainer op de nieuwjaarsreceptie van de club aangegeven. ,,Ik geniet hier enorm.”

,,Ik hou van jullie en van jullie spel”, verklaarde Storelli de liefde aan zijn club op de nieuwjaarsreceptie. ,,Ik geniet echt van ons voetbal de laatste maanden”, geeft de trainer aan tegenover BN DeStem. ,,Het spelletje zoals ik dat graag zie, waarop wij trainen, laten zij zien op het veld. De mensen die bij Kruisland komen kijken, zien vaak een mooie wedstrijd. Er staat een spelersgroep met veel kwaliteit.” 

De Italiaan begon in 2015 aan zijn trainersklus bij Kruisland en werd meteen kampioen in de derde klasse A. Het leverde hem de prijs voor Trainer van het Jaar op bij de BN DeStem VoetbalAwards. Na een teleurstellend jaartje MOC’17 keerde hij in 2017 weer terug bij Kruisland. Het werd niet het seizoen waarop de ploeg gehoopt had, ternauwernood bleef de ploeg voor de tweede klasse behouden.

Dit seizoen gaat het de ploeg van Storelli voor de wind. Kruisland staat bovenaan in de tweede klasse E. Rijen heeft twee punten minder, maar ook twee wedstrijden minder gespeeld. Kruisland sloot de eerste seizoenshelft af met een wervelende 0-7-zege bij Hoeven, de zevende ongeslagen wedstrijd van de koploper. ,,Sinds twee jaar zijn we iets moois aan het bouwen. We hebben de eerste mooie stap gezet en er is genoeg kwaliteit om nog een stap te zetten.”

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.