Volledig scherm
Natalino Storelli © Pix4Profs / Edwin Wiekens

Storelli en Kruisland gaan samen verder: ‘Ik geniet hier enorm’

trainerscarrouselNatalino Storelli blijft Kruisland trouw. Dat heeft de trainer op de nieuwjaarsreceptie van de club aangegeven. ,,Ik geniet hier enorm.”

,,Ik hou van jullie en van jullie spel”, verklaarde Storelli de liefde aan zijn club op de nieuwjaarsreceptie. ,,Ik geniet echt van ons voetbal de laatste maanden”, geeft de trainer aan tegenover BN DeStem. ,,Het spelletje zoals ik dat graag zie, waarop wij trainen, laten zij zien op het veld. De mensen die bij Kruisland komen kijken, zien vaak een mooie wedstrijd. Er staat een spelersgroep met veel kwaliteit.” 

De Italiaan begon in 2015 aan zijn trainersklus bij Kruisland en werd meteen kampioen in de derde klasse A. Het leverde hem de prijs voor Trainer van het Jaar op bij de BN DeStem VoetbalAwards. Na een teleurstellend jaartje MOC’17 keerde hij in 2017 weer terug bij Kruisland. Het werd niet het seizoen waarop de ploeg gehoopt had, ternauwernood bleef de ploeg voor de tweede klasse behouden.

Dit seizoen gaat het de ploeg van Storelli voor de wind. Kruisland staat bovenaan in de tweede klasse E. Rijen heeft twee punten minder, maar ook twee wedstrijden minder gespeeld. Kruisland sloot de eerste seizoenshelft af met een wervelende 0-7-zege bij Hoeven, de zevende ongeslagen wedstrijd van de koploper. ,,Sinds twee jaar zijn we iets moois aan het bouwen. We hebben de eerste mooie stap gezet en er is genoeg kwaliteit om nog een stap te zetten.”

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.