Volledig scherm
Natalino Storelli © Pix4Profs / Edwin Wiekens

Storelli en Kruisland gaan samen verder: ‘Ik geniet hier enorm’

trainerscarrouselNatalino Storelli blijft Kruisland trouw. Dat heeft de trainer op de nieuwjaarsreceptie van de club aangegeven. ,,Ik geniet hier enorm.”

,,Ik hou van jullie en van jullie spel”, verklaarde Storelli de liefde aan zijn club op de nieuwjaarsreceptie. ,,Ik geniet echt van ons voetbal de laatste maanden”, geeft de trainer aan tegenover BN DeStem. ,,Het spelletje zoals ik dat graag zie, waarop wij trainen, laten zij zien op het veld. De mensen die bij Kruisland komen kijken, zien vaak een mooie wedstrijd. Er staat een spelersgroep met veel kwaliteit.” 

De Italiaan begon in 2015 aan zijn trainersklus bij Kruisland en werd meteen kampioen in de derde klasse A. Het leverde hem de prijs voor Trainer van het Jaar op bij de BN DeStem VoetbalAwards. Na een teleurstellend jaartje MOC’17 keerde hij in 2017 weer terug bij Kruisland. Het werd niet het seizoen waarop de ploeg gehoopt had, ternauwernood bleef de ploeg voor de tweede klasse behouden.

Dit seizoen gaat het de ploeg van Storelli voor de wind. Kruisland staat bovenaan in de tweede klasse E. Rijen heeft twee punten minder, maar ook twee wedstrijden minder gespeeld. Kruisland sloot de eerste seizoenshelft af met een wervelende 0-7-zege bij Hoeven, de zevende ongeslagen wedstrijd van de koploper. ,,Sinds twee jaar zijn we iets moois aan het bouwen. We hebben de eerste mooie stap gezet en er is genoeg kwaliteit om nog een stap te zetten.”

 1. Gesta-talent Voeten: ‘Iedereen in het dorp heeft iets met voetbal. Het is wel wat als je dan in het eerste staat’
  PREMIUM

  Ge­sta-ta­lent Voeten: ‘Iedereen in het dorp heeft iets met voetbal. Het is wel wat als je dan in het eerste staat’

  De naam Galder en Strijbeek Ten Aanval past dit jaar écht bij de club. De vierdeklasser heeft alle schroom van zich afgegooid en is gaan voetballen. Geen rotschop naar voren meer en het duel inkleunen, maar van achteruit opbouwen. ,,We hebben die tactiek dit seizoen onder Anjo Wintermans ontwikkeld. We hebben een aantal heel technische spelers op bepalende posities, zij sturen het team. Vorig jaar was het echt degradatievoetbal, nu maken we zelf steeds vaker het spel.”

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (23%)
 • Cluzona (39%)
 • Madese Boys (16%)
 • Unitas'30 (12%)
 • Rijen (11%)
1644 stemmen