Volledig scherm
Robin Borremans als trainer van ZBVH © Maarten de Pater

Steenbergen vindt in 32-jarige Borremans nieuwe trainer

trainerscarrouselSteenbergen heeft in de 32-jarige Robin Borremans de nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden. De jonge oefenmeester uit Ridderkerk volgt Marco Ernest op die na vijf jaar vertrekt.

Borremans is momenteel trainer bij ZBVH uit Zuid-Beijerland. Daar is hij bezig aan zijn derde seizoen. Met de zaterdag vierdeklasser wist hij steeds bij de top vijf te eindigen. Vorig seizoen speelde ZBVH nog nacompetitievoetbal. Momenteel staat de ploeg zesde. 

Volgens het bestuur van Steenbergen is Borremans een ambitieuze en talentvolle trainer. Ze spreken de verwachting uit dat hij zich samen met de groep ontwikkelt, waardoor een nieuwe stap in de derde klasse gezet kan worden. 

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.