Volledig scherm
Robin Borremans als trainer van ZBVH © Maarten de Pater

Steenbergen vindt in 32-jarige Borremans nieuwe trainer

trainerscarrouselSteenbergen heeft in de 32-jarige Robin Borremans de nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden. De jonge oefenmeester uit Ridderkerk volgt Marco Ernest op die na vijf jaar vertrekt.

Borremans is momenteel trainer bij ZBVH uit Zuid-Beijerland. Daar is hij bezig aan zijn derde seizoen. Met de zaterdag vierdeklasser wist hij steeds bij de top vijf te eindigen. Vorig seizoen speelde ZBVH nog nacompetitievoetbal. Momenteel staat de ploeg zesde. 

Volgens het bestuur van Steenbergen is Borremans een ambitieuze en talentvolle trainer. Ze spreken de verwachting uit dat hij zich samen met de groep ontwikkelt, waardoor een nieuwe stap in de derde klasse gezet kan worden. 

  1. MOC'17 kanonnenvoer voor hongerig RBC, Hoeven met houdini-act langs HVV'24
    zondag 3A

    MOC'17 kanonnen­voer voor hongerig RBC, Hoeven met houdini-act langs HVV'24

    RBC leeft weer. Afgelopen zomer transformeerde de ploeg van trainer Koos Waslander tot een ware voetbalmachine. Met een half dozijn aan nieuwkomers in de basis walste in de tweede helft over MOC’17 heen: 7-2. Hoeven kende tegen HVV'24 een heuse houdini-act. Met tien man en een 1-3-achterstand ging Hoeven de rust in. Na rust kreeg de ploeg van trainer Eric Koenraads vleugels en boog het de achterstand om tot een 4-3-overwinning.