Volledig scherm
Robin Borremans als trainer van ZBVH © Maarten de Pater

Steenbergen vindt in 32-jarige Borremans nieuwe trainer

trainerscarrouselSteenbergen heeft in de 32-jarige Robin Borremans de nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden. De jonge oefenmeester uit Ridderkerk volgt Marco Ernest op die na vijf jaar vertrekt.

Borremans is momenteel trainer bij ZBVH uit Zuid-Beijerland. Daar is hij bezig aan zijn derde seizoen. Met de zaterdag vierdeklasser wist hij steeds bij de top vijf te eindigen. Vorig seizoen speelde ZBVH nog nacompetitievoetbal. Momenteel staat de ploeg zesde. 

Volgens het bestuur van Steenbergen is Borremans een ambitieuze en talentvolle trainer. Ze spreken de verwachting uit dat hij zich samen met de groep ontwikkelt, waardoor een nieuwe stap in de derde klasse gezet kan worden. 

 1. Gesta-talent Voeten: ‘Iedereen in het dorp heeft iets met voetbal. Het is wel wat als je dan in het eerste staat’
  PREMIUM

  Ge­sta-ta­lent Voeten: ‘Iedereen in het dorp heeft iets met voetbal. Het is wel wat als je dan in het eerste staat’

  De naam Galder en Strijbeek Ten Aanval past dit jaar écht bij de club. De vierdeklasser heeft alle schroom van zich afgegooid en is gaan voetballen. Geen rotschop naar voren meer en het duel inkleunen, maar van achteruit opbouwen. ,,We hebben die tactiek dit seizoen onder Anjo Wintermans ontwikkeld. We hebben een aantal heel technische spelers op bepalende posities, zij sturen het team. Vorig jaar was het echt degradatievoetbal, nu maken we zelf steeds vaker het spel.”

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (23%)
 • Cluzona (39%)
 • Madese Boys (16%)
 • Unitas'30 (12%)
 • Rijen (11%)
1644 stemmen