Volledig scherm
POORTVLIET - De vijftigjarige Albert Pieter van de Belt Rechts in beeld) staat nog steeds zijn mannetje als centrale verdediger bij SPS uit Poortvliet. Pix4Profs/Chris van Klinken © Pix4Profs/Chris van Klinken

SPS loopt nacompetitie mis, Vrederust haalt uit

zaterdag 4BIn eigen huis vermaakte Vrederust het aanwezige publiek met maar liefst negen goals. De ploeg van trainer Eric van de Watering mag zich gaan opmaken voor de nacompetitie om promotie naar de derde klasse af te dwingen. SPS greep naast een plaatsje in het seizoenstoetje, de Poortvlietse ploeg speelde gelijk tegen Rillandia.

Brouwershaven – VVC’68 1-6 (0-3). 0-1 en 0-2 Daan Masseurs, 0-3 Stein Verbeek, 0-4 Jaro van Elzakker, 1-4 Brouwershaven, 1-5 Fabian le Feber, 1-6 Verbeek.

SPS – Rillandia 2-2 (0-1). 1-2 Kevin Uijl, 2-2 e.d. Rillandia

‘’We haalden vandaag ons gebruikelijke niveau niet. Rillandia was gewoonweg een stuk feller. We eindigen op een zesde plaats, een plaats waar we thuis horen’’, zei SPS-trainer Anton Verweij, wie volgend jaar aan de slag gaat bij HSC’28 uit Heerle.

Vrederust – Vosmeer 9-0 (4-0). 1-0 Wessel Deusing, 2-0 Chiel Knoet, 3-0 Deusing, 4-0 Yannick Broeren, 5-0 Dave Wils, 6-0 Christiaan Dons, 7-0, 8-0 en 9-0 Deusing.

‘’Het debuut in het eerste elftal van Vosmeer van de 51-jarige Peter van Dijk, was het hoogtepunt van de wedstrijd. Dat zegt, denk ik, meer dan genoeg over deze partij’’, aldus Vosmeer-trainer Frans Ceton.

Waarde – SC Stavenisse 3-1 (1-0). 3-1 Erik de Rijke.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.