Voor SAB (wit-zwart) bleef het avontuur in de zondag derde klasse A beperkt tot één seizoen. De ploeg van trainer Meindert Dijkstra degradeerde na een nederlaag tegen HVV'24. (archieffoto)
Volledig scherm
Voor SAB (wit-zwart) bleef het avontuur in de zondag derde klasse A beperkt tot één seizoen. De ploeg van trainer Meindert Dijkstra degradeerde na een nederlaag tegen HVV'24. (archieffoto) © Pix4Profs/Peter Braakmann

SAB degradeert na één seizoen uit derde klasse, historische nederlaag RBC in Terneuzen

zondag 3AHet lukte trainer Meindert Dijkstra niet om SAB voor de derde klasse te behouden. Eén wedstrijd voor het einde was de degradatie een feit na een 3-0-nederlaag tegen HVV’24. RBC maakte eigenhandig een einde aan de laatste titelkansen die het nog had. Op bezoek bij Terneuzen ging de ploeg van trainer Koos Waslander met 6-0 onderuit.

  1. NAC heeft geen route, geen plan, geen lef en geen geduld met jonge talenten
    PREMIUM
    Column

    NAC heeft geen route, geen plan, geen lef en geen geduld met jonge talenten

    Ongetwijfeld lachende gezichten dit weekend bij de mensen van de NAC-jeugdopleiding. Na Ronnie Stam, Nemanja Gudelj en Ömer Bayram eindelijk wéér een zelfopgeleide telg die vanuit de academy de stap naar het internationale voetbal maakt. Al was het vooral nuchter scoutingswerk dat Jan Paul van Hecke relatief laat naar Breda bracht. Pas als 18-jarige kwam de stoere, blonde Zeeuw over van VV Goes. Na 16(!) potjes in het eerste lonkt (via FC Utrecht) de Premier League. Wow.