Volledig scherm
Ruud Kaiser (links) en Larry van Ommen (rechts). © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Ruud Kaiser verlengt bij Dongen: ‘Een fantastische club’

TrainerscarrouselDongen en Ruud Kaiser hebben een overeenkomst bereikt voor een nieuw contract voor één seizoen. De derdedivisionist en de 58-jarige trainer zijn tevreden over hun onderlinge samenwerking en dus staat de Amsterdammer ook volgend seizoen voor de spelersgroep.

,,Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij de club. De resultaten zijn prima, de sfeer is goed en ik vind Dongen een fantastische club”, aldus een verheugde Ruud Kaiser. ,,Ik ben blij dat we onze samenwerking hier kunnen voortzetten.” Met zijn ploeg gooit Kaiser hoge ogen in de sterke derde divisie. Dongen hervat zondag de competitie tegen HBS als nummer zes van de ranglijst, een knappe prestatie gezien de bescheiden begroting van Dongen.

Angela Jansens, voorzitter van Dongen, is erg blij dat de club Kaiser en Van Ommen heeft weten te binden. ,,De spelersgroep is erg enthousiast over de werkwijze van Ruud en Larry en ook als bestuur zijn we tevreden: de resultaten zijn goed en ook als personen passen Larry en Ruud prima bij onze club. Wij wensen zijn spelers en staf veel succes in het restant van het seizoen.”

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.