Ayoub Boudouch in het shirt van Victoria'03
Volledig scherm
Ayoub Boudouch in het shirt van Victoria'03 © Facebook Victoria'03

Rood-Wit versterkt zich met ‘frivole, talentvolle’ Ayoub Boudouch

transferRood-Wit heeft zich versterkt met Ayoub Boudouch. De 20-jarige Oudenbosschenaar komt uit de jeugd van Victoria’03 en speelde ook een seizoen voor SC Gastel. 

De Marokkaanse middenvelder is boezemvrienden met én buurman van de broers Anis en Faris Ouaddaf. Afgelopen week werd bekend dat Faris Ouaddaf zijn geluk gaat beproeven bij tweedeklasser Kruisland, nu komt naar buiten dat Boudouch naar eersteklasser Rood-Wit gaat. ,,Een mooie club op een mooi niveau”, aldus de ambitieuze Boudouch. 

De balvaste middenvelder is toe aan een stap hogerop. ,,In de derde klasse ging het wel lekker. De eerste klasse, dat is een mooie uitdaging. Ik wil me graag laten zien op een hoger niveau.” Die kans krijgt hij bij Rood-Wit. André Matthijssen, van de technische commissie, voegt toe: ,,Ayoub is een frisse, frivole voetballer. Een talentvolle speler.”

In navolging van Geovanni Leander (zijn komst werd vorige week bekendgemaakt) maakt ook centrale verdediger Brandon Timmers de overstap van RBC JO-19 naar Rood-Wit.