Volledig scherm
VV Bavel archieffoto © Pix4Profs | Joris Knapen

Rijppaert staat komend seizoen voor de groep bij derdeklasser Bavel

Derdeklasser Bavel is er in geslaagd om een nieuwe trainer te vinden voor het komende seizoen. De dorpsclub kwam voor een flinke klus te staan toen Osman Erbas zijn contract liet ontbinden en tekende bij derdedivisionist Dongen, maar heeft in Coen Rijppaert een opvolger gevonden.

Rijppaert is een trainer met ruim 25 jaar ervaring. Met TSC kwam hij uit in de eerste klasse, met Gastel in de tweede klasse en met JEKA en Zundert en bracht ook nog vijf jaar door bij Right-Oh. Daarnaast was hij jeugdtrainer bij DIA en NAC. 

Voorzitter Christel Geerts is blij met de aanstelling: ,,Het doet me goed dat we op zo’n korte termijn al een goede opvolger van Osman Erbas hebben gevonden. Mijn verwachting is dat de nieuwe trainer goed bij de groep gaat passen.’’

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.