Volledig scherm
OVV'67 had weinig te juichen tegen Irene. Na een klein half uur zat de wedstrijd er op. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheus

OVV’67 speelt maar half uurtje omdat scheidsrechter geblesseerd raakt

zondag 5CHet duel tussen Irene en OVV'67 werd na een half uur gestaakt. Geen ongeregeldheden, maar de scheidsrechter was de reden waarom het duel eindigde. De scheidsrechter kreeg last van zijn ogen, waardoor het duel eindigde.

EDN’56 - Gloria UC 3-2 (1-1) 1-0 EDN’56, 1-1 Roy Bernaerts, 2-1 en 3-1 EDN’56, 3-2 Bernaerts.
,,Het was gewoonweg erg matig wat wij vandaag lieten zien. Onze keeper hield er gelukkig nog veel uit. We hebben vandaag nooit ons gewenste niveau gehaald”, verklaarde Gloria UC-trainer Rens Peters na afloop.

Irene - OVV’67, gestaakt bij 0-0 tussenstand.
Na 26 minuten kwam de leidsman ten val en hij kon de wedstrijd niet verder zetten door een blessure. De resterende 64 minuten zullen nu op een andere moment gespeeld worden.

The White Boys was vrij.

  1. Bavel 2 krijgt onverwachte herkansing, Schijf-vrouwen handhaven zich in tweede klasse
    nacompetitie vrouwenvoetbal

    Bavel 2 krijgt onverwach­te herkansing, Schijf-vrou­wen handhaven zich in tweede klasse

    Ondanks dat Bavel 2 de finale tegen SSS’18 verloor, blijft de eerste klasse nog altijd een optie voor de club.het nog altijd spelen voor een plaatsje in de eerste klasse. Doordat ‘t Zand het tweede vrouwenteam uit de eerste klasse haalt, mag de ploeg van trainer Rens Bogers aankomende week op herkansing tegen de vrouwen van het Zeeuwse Hontenisse. Schijf bleef voor de derde keer op rij foutloos in de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen tweede klasse.