Volledig scherm
OVV'67 had weinig te juichen tegen Irene. Na een klein half uur zat de wedstrijd er op. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheus

OVV’67 speelt maar half uurtje omdat scheidsrechter geblesseerd raakt

zondag 5CHet duel tussen Irene en OVV'67 werd na een half uur gestaakt. Geen ongeregeldheden, maar de scheidsrechter was de reden waarom het duel eindigde. De scheidsrechter kreeg last van zijn ogen, waardoor het duel eindigde.

EDN’56 - Gloria UC 3-2 (1-1) 1-0 EDN’56, 1-1 Roy Bernaerts, 2-1 en 3-1 EDN’56, 3-2 Bernaerts.
,,Het was gewoonweg erg matig wat wij vandaag lieten zien. Onze keeper hield er gelukkig nog veel uit. We hebben vandaag nooit ons gewenste niveau gehaald”, verklaarde Gloria UC-trainer Rens Peters na afloop.

Irene - OVV’67, gestaakt bij 0-0 tussenstand.
Na 26 minuten kwam de leidsman ten val en hij kon de wedstrijd niet verder zetten door een blessure. De resterende 64 minuten zullen nu op een andere moment gespeeld worden.

The White Boys was vrij.

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (8%)
3102 stemmen