Volledig scherm
Kogelvangers (groene shirts) verloor tegen medesubtopper Den Bommel en liep daarmee duur puntenverlies op. (archieffoto tegen Seolto) © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Overzicht | Kogelvangers laat steek vallen, Zwaluwe komt steeds dichter bij koplopers

Het West-Brabantse amateurvoetbal komt langzaamaan weer op gang. Waar vorige week de beker- en inhaalwedstrijden (met veel clubs uit zaterdag 3B) waren, was het nu de beurt aan alle derdeklassers om hun kunsten weer te vertonen. De West-Brabantse vierdeklassers moesten nog een weekje wachten.

ONI trok, ondanks de lange pauze, de mindere lijn door. In eigen huis werd voor de tweede keer op rij verloren, iets wat ruim een maand geleden nog ondenkbaar leek. Door de tweede nederlaag op rij moet het de koppositie nu delen met twee andere ploegen in zaterdag 3D.

Zaterdag 3B: Sterk Klundert veegt De Fendert van de mat, Tholense Boys kent makkelijke middag.

Zaterdag 3D: Zwaluwe geeft riante voorsprong nog bijna uit handen, ONI komt slecht uit de winterstop.

Zondag 4B: Thimo Rottier kopt WVV’67 voorbij METO tijdens Woensdrechtse derby.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.