Het zaterdagelftal van Halsteren en Tholense Boys speelden in het verleden al vaker tegen elkaar. Ditmaal was de eerste periodetitel zo goed als inzet bij het duel. (archieffoto)
Volledig scherm
Het zaterdagelftal van Halsteren en Tholense Boys speelden in het verleden al vaker tegen elkaar. Ditmaal was de eerste periodetitel zo goed als inzet bij het duel. (archieffoto) © Gerard van Offeren

Overzicht | Halsteren en SPS kunnen periodetitels ruiken, ONI blijft maar winnen

De eerste prijzen van het seizoen zijn al bijna verdeeld. Halsteren won van medekoploper Tholense Boys en leek daarmee een optie te nemen op de eerste periodetitel. Eén punt zou volgende week zaterdag volstaan in eigen huis tegen Halsteren. In zaterdag 4B bleef SPS foutloos en kan enkel een mirakel de periodetitel nog in de weg staan.

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.