Volledig scherm
Archiefbeeld Halit Karlidag (Olympia'60). © Pix4Profs / Johan Wouters

ONI maakt er acht, Olympia’60 blijft maar winnen

Zaterdag 4COlympia’60 is sinds de aanvang van de tweede periode onverslaanbaar. De ploeg van trainer Frans Ceton zegevierde tegen Willem II voor de vierde keer op een rij. ,,We zitten in een goede flow, de puzzelstukjes vallen goed in elkaar. Het is erg fijn dat we de wedstijden tegen de onderste ploegen hebben gewonnen. De winterstop komt eigenlijk ongelegen”, zei Ceton gekscherend. 

Ook ONI kan maar geen genoeg krijgen van winnen. De succesvolle ploeg van trainer André van Vugt gaat met elf overwinningen op de teller een uiterst prettige jaarwisseling tegemoet. ,,Bovendien speelde onze concurrent, TSVV Merlijn, ook nog eens gelijk”, glunderde Van Vugt.

Olympia’60 – Willem II 6-2 (3-1). 1-0 Brian Weistra , 2-0 Thymo de Bruijn, 2-1 Ismail Erdem, 3-1 Dennis Aarts, 4-1 Joey Kleijberg, 4-2 Genaro Nascimento, 5-2 Leroy Scheerders, 6-2 Aarts.

ONI – FC Bergen 8-0 (3-0). 1-0, 2-0 en 3-0 Sander de Bont, 4-0 Jaap van der Waarden, 5-0 Floris Wouters, 6-0 Niels Fioole, 7-0 en 8-0 Marc Ravensbergen.

  1. Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet het de komende maanden stellen zonder aanvoerder Thomas van der Spek. De polyvalente speler behaalde onlangs zijn diploma en gaat samen met zijn vriendin backpacken. De hoofdklasser heeft snel geschakeld en heeft oude bekende Sigourney Bandjar bereid gevonden om de leegte op te vullen. De ex-prof keert terug uit zijn voetbalpensioen en maakt het seizoen af bij de koploper uit de hoofdklasse B.