Volledig scherm
ODIO, METO en WVV'67 strijden, nu er in de competitie niets meer te halen valt, voor de sportieve eer. ODIO mag zich voorlopig de beste van de gemeente Woensdrecht noemen, maar wordt op de voet gevolgd door METO en WVV'67.

ODIO verslaat WVV'67 in strijd om beste ploeg van Brabantse Wal, METO achtervolgt met ruime zege

zondag 4AHoewel er voor ODIO en WVV ‘67 niets meer op het spel staat, streden beide ploegen gedreven om de eer van de Brabantse Wal. ODIO won met 2-1. METO speelde tegen Hulsterloo één van de beste wedstrijden van het seizoen. De formatie van Peter Deelen bezorgde de Zeeuwen in eigen huis een afstraffing: 0-5.

ODIO - WVV ‘67 2-1 (0-1) 0-1 Björn Verbrugge, 1-1 Raf Melsen, 2-1 Damian Elenbaas.
ODIO-trainer Peter van Oirschot liet de analyse over aan spits Coen Michielsen. ,,Het was geen hoogstaand voetbal. Maar winnen zonder goed te voetballen moet je ook maar kunnen”, aldus Michielsen. WVV'67-trainer Gerard Lazarom was het hier niet meer eens. ,,De eerste helft was voor ons. We kwamen terecht op voorsprong. Na rust gaven we het in tien minuten weg.”

Hulsterloo - METO 0-5 (0-2) 0-1 Joey van Hooijdonk, 0-2 en 0-3 Gijs Verresen, 0-4 Martijn Pieters, 0-5 Philippe van Hoek.
METO-trainer Peter Deelen: ,,We speelden een goede wedstrijd en creëerden veel kansen. We hadden er nog drie kunnen scoren.’’

  1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
    amateurvoetbal

    Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

    Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.