Roland van Hooff (links) torent boven iedereen uit bij een hoekschop, maar ziet zijn inzet gestopt worden door Joeri Reuvers (midden).
Volledig scherm
Roland van Hooff (links) torent boven iedereen uit bij een hoekschop, maar ziet zijn inzet gestopt worden door Joeri Reuvers (midden). © peter van trijen/pix4profs

Noordhoek kent eenvoudige middag bij DIOZ, ODIO op doelsaldo koploper

zondag 4BMet een 4-1 zege op Grenswachters zorgde SVC voor een van de verrassingen van de zevende speelronde. Vivoo snoepte twee punten af van Nieuw Borgvliet (1-1). Hierdoor nam ODIO, dat met 0-3 won van NSV, de koppositie over van de ploeg uit Bergen op Zoom. Volgende week kan de formatie van Peter van Oirschot de eerste periodetitel pakken als het wint van RSV. Noordhoek ging zonder al te veel inspanning voorbij DIOZ (0-2).

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.