Rimboe-spelers Ömer Tekinbas (links) en Alan Szymczyszyn weten de bal weg te werken. Ricardo Elgin (midden) van DEVO komt te laat. Tekinbas zou niet veel later met rood van het veld gaan.
Volledig scherm
Rimboe-spelers Ömer Tekinbas (links) en Alan Szymczyszyn weten de bal weg te werken. Ricardo Elgin (midden) van DEVO komt te laat. Tekinbas zou niet veel later met rood van het veld gaan. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Nog een horde te gaan voor DEVO, NVS moet hopen op misstap Rimboe

zondag 5ADe trainers van DEVO en Rimboe kondigden het op voorhand al aan. Twee aanvallend ingestelde ploegen maakten reclame voor de vijfde klasse: 3-3. Door het gelijkspel moest de beslissing in de strijd om de eerste periodetitel een week worden opgeschoven. DEVO leidt de vijfde klasse, op twee punten (en een veel beter doelsaldo) gevolgd door Rimboe. NVS kan nog periodekampioen worden als het wint van DEVO en Rimboe punten morst tegen Sluiskil.

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.