Volledig scherm
Het spandoek kan weer van zolder worden gehaald. Aanstaande zondag kan Nieuw Borgvliet kampioen worden in de vijfde klasse.

Nieuw Borgvliet in pole position voor titel, Vivoo en NVS verzekeren zich van nacompetitie

zondag 5ANieuw Borgvliet heeft na de 2-3 zege in de topper tegen Sluis de titelkansen weer in eigen hand. Door dit resultaat staan beide ploegen op een gedeelde eerste plaats, maar Nieuw Borgvliet heeft een beter doelsaldo. Het verschil is zes treffers in het voordeel van de Bergse formatie. Als Nieuw Borgvliet het laatste competitieduel wint, is de buit op basis van het doelsaldo zo goed als zeker binnen. Vivoo en NVS plaatsten zich door hun overwinningen voor de nacompetitie.

Sluis - Nieuw Borgvliet 2-3 (2-2) 1-0 Jens Pyfferoen, 1-1 Geert Verstraten, 2-1 Martinique Jacobse, 2-2 Rik Adriaansen, 2-3 Verstraten.

Vivoo - Corn Boys 3-0 (0-0) 1-0 Emile van der Beek, 2-0 en 3-0 Dimitri Ceuppens.

Lepelstraatse Boys - FC Moerstraten 1-1 (0-1) 0-1 Marcel Potters, 1-1 Dennis Stols.

NVS - Rimboe 2-1 (1-0) 1-0 Rik van Hoek, 1-1 Koen van Gent, 2-1 Van Hoek.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.