Volledig scherm
Marcel van den Hurck. © ron magielse / pix4profs

Neerlandia en Van den Hurck gaan voor zesde seizoen

TrainerscarrouselNeerlandia gaat door met hoofdtrainer Marcel van den Hurck, die bezig is aan zijn vijfde seizoen bij de zondagvijfdeklasser uit Dorst.

Neerlandia heeft het niet gemakkelijk in zondag 5B. De ploeg ging als nummer elf de winterstop in en weet alleen TPO en De Schutters onder zich. De ploeg hervat de competitie op zondag 20 januari met een uitwedstrijd tegen nummer vier SSW.

Neerlandia kwam onlangs in het nieuws, omdat het gloednieuwe kunstgrasveld en het B-veld tijdens de jaarwisseling beschadigd zijn geraakt door vuurwerk. Het kunstgrasveld heeft vijf schroeiplekken, het B-veld zit vol met gaten.

  1. MOC'17 kanonnenvoer voor hongerig RBC, Hoeven met houdini-act langs HVV'24
    zondag 3A

    MOC'17 kanonnen­voer voor hongerig RBC, Hoeven met houdini-act langs HVV'24

    RBC leeft weer. Afgelopen zomer transformeerde de ploeg van trainer Koos Waslander tot een ware voetbalmachine. Met een half dozijn aan nieuwkomers in de basis walste in de tweede helft over MOC’17 heen: 7-2. Hoeven kende tegen HVV'24 een heuse houdini-act. Met tien man en een 1-3-achterstand ging Hoeven de rust in. Na rust kreeg de ploeg van trainer Eric Koenraads vleugels en boog het de achterstand om tot een 4-3-overwinning.