Volledig scherm
Marcel van den Hurck. © ron magielse / pix4profs

Neerlandia en Van den Hurck gaan voor zesde seizoen

TrainerscarrouselNeerlandia gaat door met hoofdtrainer Marcel van den Hurck, die bezig is aan zijn vijfde seizoen bij de zondagvijfdeklasser uit Dorst.

Neerlandia heeft het niet gemakkelijk in zondag 5B. De ploeg ging als nummer elf de winterstop in en weet alleen TPO en De Schutters onder zich. De ploeg hervat de competitie op zondag 20 januari met een uitwedstrijd tegen nummer vier SSW.

Neerlandia kwam onlangs in het nieuws, omdat het gloednieuwe kunstgrasveld en het B-veld tijdens de jaarwisseling beschadigd zijn geraakt door vuurwerk. Het kunstgrasveld heeft vijf schroeiplekken, het B-veld zit vol met gaten.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.