Internos scoort in duel met Alliance. De koploper uit Etten-Leur boekte tegen de Roosendalers begin deze maand de kleinste zege van het seizoen. Het werd 'slechts' 2-5.
Volledig scherm
PREMIUM
Internos scoort in duel met Alliance. De koploper uit Etten-Leur boekte tegen de Roosendalers begin deze maand de kleinste zege van het seizoen. Het werd 'slechts' 2-5. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Monsterscores zijn de norm in de zaterdag vierde klasse C: ‘Dit is voor niemand leuk’

Na drie competitierondes valt er één ding op in de zaterdag vierde klasse C: de verschillen zijn groot. Internos scoorde al 22 keer en MOC’17 wist al 24 keer het net te raken. Dosko kreeg afgelopen zaterdag liefst 15 tegendoelpunten te verwerken. 

  1. WHS haalt net niet de dubbele cijfers tegen Kapelle, Prinsenland wint van buurman De Fendert
    zaterdag 3B

    WHS haalt net niet de dubbele cijfers tegen Kapelle, Prinsen­land wint van buurman De Fendert

    Met een bizarre 9-0 overwinning op Kapelle heeft WHS zich op kop genesteld, ook al omdat Halsteren en Tholense Boys punten morsten. De jonge Jasper Gunter was de grote man op de Waaije met vier treffers. Onderin werd het cruciale duel tussen Krabbendijke en Noad’67 beslecht in Fliplands voordeel: 1-2. Prinsenland was de sterkste ploeg in de derby met De Fendert en won verdiend met 0-1. Seolto kwam bij ZSC’62 niet verder dan een 1-1 gelijkspel.