Volledig scherm
Brian Kruf (midden, geel-rood gestreept shirt) scoorde het laatste doelpunt dit seizoen voor Dosko. © Pix4Profs/Chris van Klinken

Moerse Boys ziet VOC kampioen worden, Dosko krijgt te weinig bij DHC

zondag 1BDosko kwam in de laatste wedstrijd van het seizoen niet verder dan een 3-1-nederlaag op bezoek bij DHC. Moerse Boys zag VOC winnen en daarmee de titel pakken in de eerste klasse. Rood-Wit kwam niet verder dan 1-1 tegen VELO.

DHC - Dosko 3-1 (0-1) 0-1 Brian Kruf, 1-1, 2-1 en 3-1 DHC.
Dosko verdiende meer, met name door het vertoonde spel in de eerste 55 minuten vond trainer Mart van Bree; “In die periode speelden we gewoon schitterend voetbal. Een 1-3 stand halverwege was reëel geweest. Jammer dat naar het einde toe wat kleine kansjes werden afgestraft, maar wat blijft hangen is het goede spel tegen een sterke tegenstander die persé derde in de eindstand wilde worden”.

Rood-Wit - VELO 1-1 (1-1) 0-1 VELO, 1-1 Edwin Jaspers.
Een typisch eindeseizoensduel, waardoor het nooit een goede wedstrijd was. In de eerste helft werd het uit een vrije trap 0-1, nadat doelman Andy Steging hands maakte buiten de zestien en de rode kaart kreeg. Met een man minder trok een na de thee sterker uit de kleedkamer gekomen Rood-Wit de score gelijk, in een open slotfase werd daarna niet meer gescoord.

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.