Volledig scherm
PREMIUM
Jorik Mijnhijmer © Marcel Mol

Mijnhijmer moet de Baronie-leeuw weer laten brullen: 'Wil laten zien wat ik kan'

Van de pleintjes in Westerpark naar De Blauwe Kei. Spits Jorik Mijnhijmer (28) is vastberaden om Baronie aan nieuwe successen te helpen. ,,Het is goed om terug te zijn in Breda.”

Is Baronie de enige West-Brabantse amateurclub met een mascotte? Het zou zomaar kunnen. De Baronie-leeuw past bij de uitstraling van de club. Trotse en moedige koning van de savanne. Onverschrokken leider. Zo maakte ook Baronie naam in voetballand. ,,Waar je ook komt, iedereen kent Baronie”, erkent Jorik Mijnhijmer, geboren en getogen Bredanaar.

  1. Vosmeer stijgt met stip, Duiveland overklast SPS
    Zaterdag 4B

    Vosmeer stijgt met stip, Duiveland overklast SPS

    Vosmeer verraste door een overtuigende zege op subtopper WIK’57 te boeken. ,,Na de 0-1 kregen we een boost, dit is een prestatie van formaat. We gaan met een goed gevoel de winterstop in”, was Vosmeer-trainer Frans Ceton stellig. Vrederust boekte een simpele zege op Waarde en ook SC Stavenisse deed goede zaken door hekkensluiter Brouwershaven te kloppen. SPS verloor van koploper Duiveland. ,,Zij hebben meer kwaliteit dan wij, zo simpel is het”, verklaarde SPS-trainer Anton Verweij na afloop.

poll

Het is goed dat de competitie volgend amateurvoetbalseizoen weer eind augustus begint

  • Ja (72%)
  • Nee (28%)
1528 stemmen