Volledig scherm
WVV’67-speler Robin Schipperijn (groen-zwart shirt), hier op archiefbeeld, scoorde viermaal tegen Breskens. (archieffoto) © Koen Mol

METO zorgt voor degradatie Vogelwaarde, Robin Schipperijn scoort er vier voor WVV'67

zondag 4AMETO won en zag tegenstander Vogelwaarde daarmee officieel degraderen uit de vierde klasse. Door met liefst 6-0 te winnen bracht WVV’67 de nacompetitiedroom van Breskens aan het wankelen. Robin Schipperijn had daarin een groot aandeel door vier keer te scoren.

METO - Vogelwaarde 2-1 (0-0) 1-0 Niels Adriaansen, 2-0 Gijs Verresen, 2-1 Björn Luijks.
,,Een wedstrijd waarin we ons naarmate de tijd vorderde steeds mmeer gingen aanpassen aan het zwakke spel van de bezoekers,” aldus trainer Peter Deelen. De thuisclub kreeg volop kansen de score naar grote hoogte te tillen maar de eindpass was vaak matig.

IJzendijke - ODIO 3-2 (1-1) 1-0 Jeffrey van Acker, 1-1 Thomas Jansen, 2-1 Lodewijk van Keeken (pen.), 2-2 Raf Melsen, 3-2 Van Keeken (pen.).
,,Een gezapig potje, er stond niets meer op het spel, dat was terug te zien in de wedstrijd,” keek ODIO-trainer Peter van Oirschot terug.

WVV’67 - Breskens 6-0 (3-0) 1-0 Bjorn Verbrugge, 2-0, 3-0 en 4-0 Robin Schipperijn, 5-0 Thijs de Ron, 6-0 Schipperijn.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.