Volledig scherm
Faris Ouaddaf scoort (liggend) voor Victoria’03 © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Kruisland hengelt Faris Ouaddaf binnen en strikt jonge talenten

transferFaris Ouaddaf (21) speelt volgend seizoen voor Kruisland. De aanvaller uit Oudenbosch voetbalt al heel zijn leven voor Victoria’03, maar waagt zich nu aan een stap hogerop. 

Ouaddaf maakte naam door in de voorbereiding op het huidige seizoen een fraai doelpunt te maken in een oefenwedstrijd tegen NAC. De flegmatieke aanvaller maakte een akka, kapte naar binnen en schoot in de verre bovenhoek. Het leverde hem ook complimenten op van de spelers van NAC. 

Kruisland heeft de komst van Ouaddaf vol trots gepresenteerd met een video op het eigen Instagram-kanaal. Ook daar is het doelpunt tegen NAC in te zien. ,,Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd maar uiteindelijk had ik het beste gevoel bij SC Kruisland”, zegt Ouaddaf op de clubkanalen. 

De ambitieuze tweedeklasser heeft de selectie voor volgend seizoen rond. Remco van der Riet komt over van Steenbergen, Karim Didi van Halsteren en daarnaast heeft de club de afgelopen week vier jonge talenten gepresenteerd. De 17-jarige Flinn Assenberg komt over van RBC, Mike de Bruijn (17) heeft een verleden bij NAC, Thijs Castenmiller (16) stroomt door vanuit de eigen jeugd en ook Mitchell Baptist (18) is volgend seizoen speler van Kruisland. 

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.