Volledig scherm
Freddy Kruijs op archiefbeeld. © Facebook sv OBW

Kruijs nieuwe hoofdtrainer van Rijen

TrainerscarrouselFreddy Kruijs is de nieuwe hoofdcoach van Rijen. Kruijs wordt na de zomer de vervanger van Max Raeven, die naar Sarto vertrekt.

Kruijs is momenteel trainer van Dongen 2 en was op zoek naar een nieuwe uitdaging als hoofdcoach. Voor zijn tijd in Dongen was Kruijs werkzaam als hoofdcoach bij OBW, SCO, Uno Animo, Madese Boys, Achilles Veen, Internos en Gilze. Bij buurman Gilze begon hij zijn loopbaan in het trainersvak.

Bij Rijen komt Kruijs bij een goedlopende ploeg terecht. Raeven heeft na een matige start Rijen op de rit gekregen. De groen-gelen staan momenteel tweede in de tweede klasse E.

 1. Gesta-talent Voeten: ‘Iedereen in het dorp heeft iets met voetbal. Het is wel wat als je dan in het eerste staat’
  PREMIUM

  Ge­sta-ta­lent Voeten: ‘Iedereen in het dorp heeft iets met voetbal. Het is wel wat als je dan in het eerste staat’

  De naam Galder en Strijbeek Ten Aanval past dit jaar écht bij de club. De vierdeklasser heeft alle schroom van zich afgegooid en is gaan voetballen. Geen rotschop naar voren meer en het duel inkleunen, maar van achteruit opbouwen. ,,We hebben die tactiek dit seizoen onder Anjo Wintermans ontwikkeld. We hebben een aantal heel technische spelers op bepalende posities, zij sturen het team. Vorig jaar was het echt degradatievoetbal, nu maken we zelf steeds vaker het spel.”

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (23%)
 • Cluzona (39%)
 • Madese Boys (16%)
 • Unitas'30 (12%)
 • Rijen (11%)
1644 stemmen