Volledig scherm
PREMIUM
Rémon Koenen op archiefbeeld. © Peter De Brie

Koenen mist zijn maatjes: 'We voetbalden al jaren met elkaar samen'

Dongen kende een povere competitiestart. Aanvaller Rémon Koenen kan dat wel verklaren. ,,Er zijn nogal bepalende spelers weg, daardoor missen we nog stabiliteit."

Dongen is de competitie in de derde divisie zondag in mineur begonnen. Twee keer werd er verloren, eerst bij TEC en daarna in eigen huis van GOES. Twee keer werd het 3-1. Opvallend: Dongen speelde in beide duels in de eerste helft ver onder zijn niveau om na de rust knap terug in de wedstrijd te komen. Hoewel er in beide duels kansen lagen op meer, kreeg de ploeg toch het deksel op de neus.

  1. Tuchtcommissie KNVB schaart zich achter ODIO: vrijspraak ondanks torenhoge schikkingsvoorstellen
    zon4a

    Tuchtcom­mis­sie KNVB schaart zich achter ODIO: vrijspraak ondanks torenhoge schikkings­voor­stel­len

    Na een aantal tumultueuze weken kan het in Ossendrecht weer over voetbal gaan. Een drietal spelers kreeg onlangs een torenhoog schikkingsvoorstel voorgeschoteld. Dit naar aanleiding van de ontvangen rode kaarten na de streekderby tussen ODIO en METO die op 3 februari afgewerkt werd. Na een hoger beroep besloot de tuchtcommissie van de KNVB de naam van de spelers echter te zuiveren. Ook de weggestuurde leider Jeffrey Stumpf werd vrijgesproken.