Volledig scherm
Mo Duzgun. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Hoofdtrainer Duzgun na dit seizoen weg bij RFC

TRAINERSCARROUSELMo Duzgun is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van RFC. In onderling overleg is besloten dat er na twee seizoenen een einde komt aan de samenwerking tussen Duzgun en de vierdeklasser uit Raamsdonksveer.

Duzgun gaf in zijn twee seizoenen als hoofdtrainer leiding aan zowel de zaterdag- als de zondagselectie. ,,In deze rol heeft hij gezorgd voor rust en structuur binnen de vereniging", aldus RFC.

Vorig seizoen streed de zondagselectie nog tot op de laatste speeldag om het kampioenschap, momenteel staat dat elftal zevende in de vierde klasse C.

 1. Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodetitel, Kruisland verslaat Cluzona

  Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodeti­tel, Kruisland verslaat Cluzona

  Bavel kroonde zich op eigen kracht tot periodekampioen in de derde klasse. De groen-witten kwamen pas na rust op voorsprong tegen laagvlieger RCD, maar wist door de 3-1-overwinning het nacompetitieticket alvast te boeken. Runner-up Gilze kwam te kort. In de zondag vijfde klasse B ging de eerste periodetitel naar Achtmaal, het profiteerde optimaal van het slippertje van Gloria UC vorige week en werd op doelsaldo periodekampioen.
 2. Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenbergen
  zondag 3A

  Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenber­gen

  De ene week speelt Zundert de sterren van de hemel, een week later kan het helemaal anders zijn. Niet alleen ging het met ruime cijfers onderuit bij Terneuzen, het duel werd ontsierd door een rake kopstoot van een speler van Zundert. RBC voerde ook na de winterstop de druk maar eens op bij koploper Gastel. Tegen een strijdend Steenbergen was Marouane Hamdoune met een late treffer de matchwinner.