Volledig scherm
© Pix4Profs/Peter Braakmann

Halsteren zet achtervolging op Baronie in

hoofdklasse bHalsteren is de nieuwe nummer twee van de hoofdklasse B.  Zelf won het van Alphense Boys (3-1), en omdat Gemert niet in actie kwam klimt Halsteren over de ploeg van coach Reinald Boeren heen. 

Jelle Voermans zette de thuisploeg na een half uur spelen op voorsprong vanaf de stip, tien minuten later zette Arjan Ouwendijk de 1-1 op het bord namens Alphense Boys. Net voor rust schoot topscorer Francis Kabwe Manengela zijn ploeg op 2-1. 

De 3-1 van Jay-Jay Meierdres gooide het duel definitief op het slot, waardoor Halsteren momenteel de eerste achtervolger van koploper Baronie is.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.