Volledig scherm
© Pix4Profs/Peter Braakmann

Halsteren zet achtervolging op Baronie in

hoofdklasse bHalsteren is de nieuwe nummer twee van de hoofdklasse B.  Zelf won het van Alphense Boys (3-1), en omdat Gemert niet in actie kwam klimt Halsteren over de ploeg van coach Reinald Boeren heen. 

Jelle Voermans zette de thuisploeg na een half uur spelen op voorsprong vanaf de stip, tien minuten later zette Arjan Ouwendijk de 1-1 op het bord namens Alphense Boys. Net voor rust schoot topscorer Francis Kabwe Manengela zijn ploeg op 2-1. 

De 3-1 van Jay-Jay Meierdres gooide het duel definitief op het slot, waardoor Halsteren momenteel de eerste achtervolger van koploper Baronie is.

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (8%)
3138 stemmen