Mike de Nijs (voorgrond), hier op archiefbeeld, scoorde twee belangrijke doelpunten voor Halsteren op bezoek bij ex-medekoploper Tholense Boys. (archieffoto)
Volledig scherm
Mike de Nijs (voorgrond), hier op archiefbeeld, scoorde twee belangrijke doelpunten voor Halsteren op bezoek bij ex-medekoploper Tholense Boys. (archieffoto) © Chris van Klinken / Pix4Profs

Halsteren neemt optie op eerste periodetitel, Serge Palings vergroot zorgen Seolto

zaterdag 3BEen op de verdediging leunend Halsteren trok de topper bij Tholense Boys met 1-2 naar zich toe. De ploeg van Remco van Haaren voert nu alleen de ranglijst aan. Onderin won De Fendert afgetekend in het degradatieduel bij Seolto: 0-5. Serge Palings scoorde een hattrick in Zevenbergen.

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.