Volledig scherm
PREMIUM
Thijs van Pol is teruggekeerd bij Gemert en is de nieuwe aanvoerder. © FotoMeulenhof

Gemert in de koker na gouden tip van trainer Boeren: 'PSV-thuis zou geweldig zijn'

knvb-bekerEen ware slijtageslag moest Gemert woensdagavond doorstaan, maar na 120 minuten voetballen en het nemen van strafschoppen won de hoofdklasser van derdedivisionist Hoek uit Zeeland. Zodoende gaan de zwartwitten van Roosendaler Reinald Boeren de koker in. De kans bestaat dat PSV, Ajax of Feyenoord de tegenstander is in de eerste ronde van de KNVB-beker. De loting is zaterdag.

Het missen van kansen, een rode kaart, een late gelijkmaker, spelers die kramp kregen, een penalty-serie volgens het nieuwe ABBA-systeem en een gouden tip van de nieuwe Gemert-coach Reinald Boeren. Het bekerduel Gemert - Hoek was een onvervalste kraker met alles erop en eraan. Bij tijd en wijle liepen de emoties dan ook hoog op, zelfs nadat Gemert-doelman Bono Barten de beslissende penalty keerde.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.