Volledig scherm
© Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Feller Dongen troeft OJC af en heeft meer lucht

DERDE DIVISIEDongen heeft zaterdagavond in de derde divisie zondag met 0-2 gewonnen van OJC Rosmalen. De ploeg van trainer Ruud Kaiser was iets gretiger dan zijn tegenstander en boekte een belangrijke zege.

Roshendley Saez schoot in de 59ste minuut de 0-1 binnen. Hij deed dat uit een hoekschop. Drie minuten voor tijd benutte Jan Gerrits een strafschop na een overtreding van OJC-invaller Ritchie van Ooijen op Saez. Laatstgenoemde keerde pas vorige week terug na vijf maanden blessureleed.

OJC kreeg wel wat kansen, maar Dongen verdiende te winnen. ,,Zij waren feller en wij kwamen afspraken niet na”, zei de teleurgestelde OJC’er Joeri Theunisse. Saez: ,,Het was niet mijn beste wedstrijd. Ik zit op zeventig, vijfenzeventig procent van mijn kunnen. Gelukkig hebben we met zijn allen hard gewerkt en een belangrijke zege geboekt.” OJC blijft onderin bungelen in de tussenstand en staat zestiende, Dongen stijgt naar plek acht.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.