Volledig scherm
Remon Koenen (midden) schreeuwt het uit na licht contact met Sherief Tawfik. zijn snoekduik levert geen strafschop op. © ron magielse / pix4profs

Dongen komt slechte openingsfase niet te boven en verliest van Goes

derde divisieNet als vorige week begon Dongen erg slecht aan het duel. Na defensieve fouten keek de ploeg van Ruud Kaiser namelijk na een dikke twintig minuten al tegen een 0-2 achterstand aan. Dongen leed erg veel slordig balverlies en werd in de eerste helft zelden gevaarlijk. De Zeeuwen, die vorige week ruim wonnen, bleven eenvoudig overeind.

Invaller Mart van Bree gaf direct na rust zijn visitekaartje af. Met een knappe goal bracht hij de spanning terug in het duel met een fraaie goal: 1-2. Aangemoedigd door het altijd fanatieke thuispubliek gingen De Kanaries op jacht naar de gelijkmaker. Daar maakte de ploeg van Kaiser ook aanspraak op, maar de thuisploeg liet vele kansen onbenut. Nadat Mitchell van der Stappen met een rode kaart moest vertrekken in de 86ste minuut toen hij een aanvaller neerhaalde, liep Goes in de slotfase uit naar 1-3.

Zo is Dongen na de 3-1 nederlaag van vorige week nog puntloos na twee duels.

  1. Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet het de komende maanden stellen zonder aanvoerder Thomas van der Spek. De polyvalente speler behaalde onlangs zijn diploma en gaat samen met zijn vriendin backpacken. De hoofdklasser heeft snel geschakeld en heeft oude bekende Sigourney Bandjar bereid gevonden om de leegte op te vullen. De ex-prof keert terug uit zijn voetbalpensioen en maakt het seizoen af bij de koploper uit de hoofdklasse B.