Volledig scherm
Vrederust, archief © Pix4Profs/Leo Adriaansen

Debutant Raaijmakers neemt Vrederust op sleeptouw, SPS voert subtop aan

zaterdag 4BVrederust blijft tweede door een zakelijke overwinning op Rillandia. Nummer vier SPS won, op eigen veld, met enige moeite van WIK’57. VVC’68 pakte een punt door in de slotfase nog gelijk te maken.

SPS – WIK’57 2-0 (1-0). 1-0 Maurice van der Slikke, 2-0 René de Groen.
,,Een zwaarbevochten overwinning’’, gaf SPS-trainer Anton Verweij aan.

Rillandia – Vrederust 2-5 (1-2). 1-0 Rillandia, 1-1 Wessel Deusing, 1-2 Yorick Raaijmakers, 1-3 Deusing, 1-4 en 1-5 Yannick Broeren, 2-5 Rillandia.
,,Door personele problemen misten we zeven spelers. Een aantal jongens van het tweede elftal hebben meegedaan, daarbij een speciale vermelding voor Yorick Raaijmakers. Hij nam, bij het debuut in het eerste van Vrederust, het team echt op sleeptouw.”, vertelde Vrederust-verdediger Hans Roovers.

VVC’68 – SJO FC De Westhoek 2-2 (0-0). 1-0 Fabian le Feber, 1-1 Kevin Veerhoek, 1-2 Gijs van Duijvenbode, 2-2 Mark Ligtenberg.

 1. Unitas'30 pakt titel, Cluzona mag alsnog nacompetitie in na misstap Madese Boys, Hoeven degradeert
  zondag 2E

  Unitas'30 pakt titel, Cluzona mag alsnog nacompeti­tie in na misstap Madese Boys, Hoeven degradeert

  Na een zinderende apotheose is Cluzona door een 3-2 zege op Beek Vooruit alsnog deelnemer aan de nacompetitie. Daarvoor moest Madese Boys punten verspelen in eigen huis tegen Zundert, wat ook gebeurde: 1-1. Unitas'30 pakte zondagmiddag zowel het kampioenschap als de derde periodetitel. Hoeven werd in de spannende degradatiestrijd het kind van de rekening door aan het kortste eind te trekken tegen voormalig hekkensluiter WSC.
 2. Dennis van Nijnatten helpt Schijf aan gouden comeback, Victoria'03 kind van de rekening
  zondag 3A

  Dennis van Nijnatten helpt Schijf aan gouden comeback, Victoria'03 kind van de rekening

  De slotronde in de zondag derde klasse A zorgde voor een spannende strijd onderin de ranglijst. De vier ploegen die de nacompetitie wilden ontlopen, wonnen allemaal. Daardoor spelen Victoria’03 en Clinge nacompetitie. Schijf verzekerde zich zondagmiddag van nog één seizoen in de derde klasse. Een zege tegen Gastel bleek achteraf noodzakelijk om de nacompetitie te ontlopen. Door twee doelpunten na rust van Dennis van Nijnatten boog Schijf de achterstand om: 2-1.