Volledig scherm
PREMIUM
Cornelissen in dienst van Kozakken Boys © MaRicMedia/Marcel van Dorst

De cirkel is rond voor Toto Cornelissen: ‘TSC vertegenwoordigt een enorme potentie’

Wellicht dat de spelersgroep van TSC niet direct van de hoed en de rand wist bij de naam van hun nieuwe hoofdtrainer. De vaders van de heren spelers zullen bij het horen van de aanstelling hoogstwaarschijnlijk echter een brede grijns op hun gezicht getoverd hebben. Ton Cornelissen is tenslotte een icoon in het ‘Bredase’ voetbal. De aanvaller met de meeste treffers ooit voor NAC in één seizoen.

De inmiddels 55-jarige Cornelissen is een Oosterhouts voetbalproduct. Echter groeide Cornelissen op bij SCO en niet bij TSC. Al wordt de ‘overstap’ naar de buren breed gedragen. ,,SCO gaat opnieuw beginnen en vertrekt naar het zaterdagvoetbal. Ik ga de uitdaging zoeken bij TSC. Ook een fantastische club met een prachtige accommodatie. Dat bijt elkaar niet.”

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (8%)
3138 stemmen