Volledig scherm
Karel Daamen © VV Chaam

Daamen nieuwe trainer Chaam: ‘Karel past bij onze clubcultuur’

trainerscarrouselKarel Daamen is volgend seizoen de trainer van VV Chaam. Dat laat de vierdeklasser weten. Daar wordt hij de opvolger van Jeroen Polman, die na vier jaar naar UVV’40 vertrekt. 

,,Met Karel Daamen heeft VV Chaam een hoofdtrainer gevonden die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft als trainer”, laat de club trots weten. Daamen werkte bij VVR, maar haalde zijn grootste succes bij Gesta. Bij de kleine dorpsclub haalde hij de finale van de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. Het leverde hem een nominatie op voor de BN DeStem VoetbalAwards. 

Nu is Daamen trainer van SVC in Standaardbuiten, waarmee hij afgelopen zomer promoveerde van de vijfde naar de vierde klasse. ,,Naast zijn voetbaltechnische capaciteiten is VV Chaam ervan overtuigd dat Karel ook bij de clubcultuur van VV Chaam past. We kijken uit naar de samenwerking”, aldus het bericht.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.