Karel Daamen
Volledig scherm
Karel Daamen © VV Chaam

Daamen nieuwe trainer Chaam: ‘Karel past bij onze clubcultuur’

trainerscarrouselKarel Daamen is volgend seizoen de trainer van VV Chaam. Dat laat de vierdeklasser weten. Daar wordt hij de opvolger van Jeroen Polman, die na vier jaar naar UVV’40 vertrekt. 

,,Met Karel Daamen heeft VV Chaam een hoofdtrainer gevonden die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft als trainer”, laat de club trots weten. Daamen werkte bij VVR, maar haalde zijn grootste succes bij Gesta. Bij de kleine dorpsclub haalde hij de finale van de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. Het leverde hem een nominatie op voor de BN DeStem VoetbalAwards. 

Nu is Daamen trainer van SVC in Standaardbuiten, waarmee hij afgelopen zomer promoveerde van de vijfde naar de vierde klasse. ,,Naast zijn voetbaltechnische capaciteiten is VV Chaam ervan overtuigd dat Karel ook bij de clubcultuur van VV Chaam past. We kijken uit naar de samenwerking”, aldus het bericht.

  1. Koploper Halsteren en hekkensluiter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelijke tijd’
    PREMIUM

    Koploper Halsteren en hekkenslui­ter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelij­ke tijd’

    Halsteren-aanvoerder Twan van Mechelen en Seolto-trainer Jack Beusenberg vonden zich, na de besluiten van de KNVB over het schrappen van de lopende amateurvoetbaljaargang, beiden aan een andere kant van het dubbeltje. Van Mechelen zag een kampioenschap uit handen glippen, terwijl Beusenberg juist het vege lijf met zijn club redde. Desondanks kan het tweetal uitstekend leven met de maatregelen.