Cluzona presenteert opzwepende video en is klaar voor zinderende titelstrijd: ‘It ain't over’

Zondag 2EZondag zal in de tweede klasse nog op alle fronten gestreden worden. Meest in het oog springt echter de strijd om het kampioenschap. Unitas'30 heeft aan een zege genoeg, terwijl Cluzona hoopt op een misstap van de koploper. 

In Wouw geloven ze absoluut nog in de titel. Via een video, die veel weg heeft van een video die eerder dit seizoen door Ajax werd gemaakt, geeft de club aan: ‘It ain't over till it's over.’ 

Cluzona ontvangt zondag Beek Vooruit. Unitas'30 krijgt Uno Animo op bezoek. Eerder dit seizoen ging de ploeg uit Etten-Leur onderuit tegen de tegenstander uit Loon op Zand. Dat zal een gedachte zijn waar de ploeg van trainer Marcel van der Sloot hoop uit zal putten.

De video die eerder dit seizoen door Ajax gepresenteerd werd.

Volledig scherm
Cluzona en Unitas'30 vechten voor de titel. © Pix4Profs/Peter Braakmann
  1. Tweede ronde districtsbeker gaat van start: Etten-Leurse en ‘Oosterhoutse’ derby
    districtsbeker

    Tweede ronde districts­be­ker gaat van start: Et­ten-Leur­se en ‘Ooster­hout­se’ derby

    Nog 32 West-Brabantse amateurteams maken – samen met de overige 96 overgebleven teams – kans op de eindzege en de vier felbegeerde tickets voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. De 64 wedstrijden van de tweede ronde worden gespeeld op donderdagavond 14 , zaterdag 16, zondag 17 en dinsdag 19 november. Uit de kokers van de KNVB rolde onder meer de fraaie Etten-Leurse derby tussen DSE en Unitas’30.