Cluzona presenteert opzwepende video en is klaar voor zinderende titelstrijd: ‘It ain't over’

Zondag 2EZondag zal in de tweede klasse nog op alle fronten gestreden worden. Meest in het oog springt echter de strijd om het kampioenschap. Unitas'30 heeft aan een zege genoeg, terwijl Cluzona hoopt op een misstap van de koploper. 

In Wouw geloven ze absoluut nog in de titel. Via een video, die veel weg heeft van een video die eerder dit seizoen door Ajax werd gemaakt, geeft de club aan: ‘It ain't over till it's over.’ 

Cluzona ontvangt zondag Beek Vooruit. Unitas'30 krijgt Uno Animo op bezoek. Eerder dit seizoen ging de ploeg uit Etten-Leur onderuit tegen de tegenstander uit Loon op Zand. Dat zal een gedachte zijn waar de ploeg van trainer Marcel van der Sloot hoop uit zal putten.

De video die eerder dit seizoen door Ajax gepresenteerd werd.

Volledig scherm
Cluzona en Unitas'30 vechten voor de titel. © Pix4Profs/Peter Braakmann
  1. Bavel 2 krijgt onverwachte herkansing, Schijf-vrouwen handhaven zich in tweede klasse
    nacompetitie vrouwenvoetbal

    Bavel 2 krijgt onverwach­te herkansing, Schijf-vrou­wen handhaven zich in tweede klasse

    Ondanks dat Bavel 2 de finale tegen SSS’18 verloor, blijft de eerste klasse nog altijd een optie voor de club.het nog altijd spelen voor een plaatsje in de eerste klasse. Doordat ‘t Zand het tweede vrouwenteam uit de eerste klasse haalt, mag de ploeg van trainer Rens Bogers aankomende week op herkansing tegen de vrouwen van het Zeeuwse Hontenisse. Schijf bleef voor de derde keer op rij foutloos in de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen tweede klasse.