Volledig scherm
PREMIUM
© Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Braber terug bij Kogelvangers: ‘Met zoveel wedstrijden in de regio wil ik niet te veel verliezen’

Het is een scenario dat bij een jongensboek past: de ervaren prof die terugkeert bij zijn jeugdliefde. Robert Braber doet het, in Willemstad, bij derdeklasser Kogelvangers.

Op tafel in het ouderlijk huis ligt het plakboek, bijgehouden door zijn vader. Krantenknipsels en foto’s, uit een voorbije tijd. Verslagen van wedstrijden, met tegenstanders die hij komend seizoen soms ook weer tegen komt. Natuurlijk weet Robert Braber waar hij aan begint. Veel fysiek voetbal, vaak op niet al te beste velden en met arbiters die passen bij het niveau. Zowat elke week een streekduel, met veel emoties. Hij is er op voorbereid. ,,Elke tegenstander weet wie je bent en langs de kant zullen vast ook leuke dingen geroepen worden.”

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.